لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 33 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )
1
مواد اصلی کیک
مواداصلی کلوچه
دلیل کسب وکار
مقدمه
مشخصات مواد اولیه
2
دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است:
كيك و كلوچه به دليل داشتن آردو شكر و تخم مرغ ميتواند به عنوان يك ميان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذيه بچه ها استفاده می شود و به عنوان يک نان مقوی در جامعه جايگاه خاصی دارد .
به دليل داشتن هزينه ای كم از نظر آرد روغن و دستگاه هاي توليد می تواند بسيار قابل ملاحضه باشد ودر يك مكان با مساحت كم و به اشتغال زايی چند نفر كمك می توان كرد.
مواد اوليه مانند شكر و آرد كه به دليل بودن كارخانه قند و كارخانه آرد در حومه شيروان به راحتي تا مين و مورد استفاده قرار مي گيرد.وبا توجه به وجود مرغداريهاي مختلف (گوشتي و تخم گذار)از اطراف شهر تخم مرغ هم به راحتي يافت مي شود .
3
مشخصات مواد اولیه (یا محصولات مصرفی)
نوع کیک کلوچه
وی ژ گی
ممتاز
معمولی
حداکثر 14
حداکثر 14
درصد رطوبت
9
7-9.5
درصد پروتئین
حداکثر 0.4
حد اکثر 0.55
درصد خاکستر
45-55
50- 60
درصد جذب آب
35-40
40- 50
ارزش والومتری
5.5-6.5
6-6.5
ph
حداکثر 7
حداکثر 7
عصاره محلول در آب سرد
قابل عبور از مش 130 میکرون
قابل عبور ازمش 150میکرون
اندازه ذرات آن
4
میزان مواداصلی درکیک های مختلف
نوع کیک
کیک روغنی
کیک اسفنجی
کیک کامل
میزان مواداصلی
معمولی
ممتاز
معمولی
ممتاز
آرد
100
100
100
100
100
شکر(حداقل)
60
85
60
100
100
تخم مرغ
30
60
65
100
100
روغن
25 حداقل
50 حداقل
5 حداکثر
4 حداکثر
100
5